Suite

Kjo dhome eshte e pajisur me nje tarrace e cila ofron pamje nga deti, nje vend qendrimi, tualet privat, LCD me kanale satelitore dhe nje minibar.

Suite

Kjo dhome eshte e pajisur me nje tarrace e cila ofron pamje nga deti, nje vend qendrimi, tualet privat, LCD me kanale satelitore dhe nje minibar.

Vazhdimi tradites familjare

Rezervo tani, per pushime te paharrueshme!