Dhome Standarte Dyshe

Kjo dhome eshte e pajisur me ajer te kondicionuar, nje ballkon, tualet privat, LCD me kanale satelitore dhe nje minibar. Disa dhoma ofrojne dhe pamje nga deti.

Dhome Standarte Dyshe

Kjo dhome eshte e pajisur me ajer te kondicionuar, nje ballkon, tualet privat, LCD me kanale satelitore dhe nje minibar. Disa dhoma ofrojne dhe pamje nga deti.

Vazhdimi tradites familjare

Rezervo tani, per pushime te paharrueshme!