Dhome Standarte Dopio

Kjo dhome eshte e pajisur me ajer te kondicionuar, ballkon, tualet privat, LCD me kanale satelitore dhe nje minibar. Disa prej dhomave ofrojne dhe pamje nga deti.

Dhome Standarte Dopio

Kjo dhome eshte e pajisur me ajer te kondicionuar, ballkon, tualet privat, LCD me kanale satelitore dhe nje minibar. Disa prej dhomave ofrojne dhe pamje nga deti.

Vazhdimi tradites familjare

Rezervo tani, per pushime te paharrueshme!