Dhome Familjare

Kjo dhome eshte e ndertuar nga dy dhoma te ndara te pajisura me nje krevat dopio dhe dy tek, ballkon, tualet privat, LCD me kanale satelitore dhe nje minibar. Gjithashtu disa prej tyre ofrojne pamje nga deti.

Dhome Familjare

Kjo dhome eshte e ndertuar nga dy dhoma te ndara te pajisura me nje krevat dopio dhe dy tek, ballkon, tualet privat, LCD me kanale satelitore dhe nje minibar. Gjithashtu disa prej tyre ofrojne pamje nga deti.

Vazhdimi tradites familjare

Rezervo tani, per pushime te paharrueshme!