Miresevini ne Nais Beach Hotel

Vazhdimi i tradites

Hotel NAIS BEACH është rreth 500 metra larg qëndrës së Durrësit dhe hyrjes kryesore të Portit përgjate shëtitores Taulantia, një nga vendet më atraktive tëe Durrësit ku mund të shëtisësh dhe të shijosh ushqimin dhe pijet tradicionale të vendit.

Beach Hotel

Dhomat Tona

Gatime Deti

Restorant

Ne hotelin tone do te keni mundesine te gjeni nje restorant i cili sherben ushqime te kuzhines italiane dhe tradicionale. Kuzhina jone eshte gati te ju sherbeje 24 ore te dites. Do te keni mundesine te shijoni : peshk te fresket, mish te fresket dhe menu speciale.

Nais Beach

Recepsioni

Ne hotelin tone do te gjeni sherbim 24 ore te gatshem per te ju sherbyer dhe plotesuar te gjitha kerkesat. Keshtuqe mund te shijoni pushimet pa u shqetesuar per asnje problem.

Vazhdimi tradites familjare

Rezervo tani, per te kaluar pushime te paharrueshme!